• I nadále je možné zasílat dokumenty elektronicky (čitelně ofocené), pokud Vám tato forma vyhovuje.
     
  • Pro chovatele: Pokyny pro odchov štěňat a veškeré nejdůležitější informace a formuláře
  • Návod: Jak na to - DNA profil - Výsledky do databáze zašlete jej na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
     
  • Pro budoucí majitele: Jak si vybrat štěňátko s průkazem původu

 

Zápis ze schůze Výboru KCHŠ dne 30.03.2019 v Hostouni

Zápis ze schůze Výboru KCHŠ dne 30.03.2019 v Hostouni

Začátek: 9:10
Účast: Kristina Vaníčková, Jaroslava Smištíková, Petra Těhlová, Lucie Bartušková v.z., Leoš Jančík, Zuzana Rücklová, Vladimíra Pátková.

1. Z posuzování na SV a KV ve dnech 25. a 26. 5. 2019 ve Zbraslavi se omluvila rozhodčí paní Barbka Novak ze Slovinska. Bude posuzovat rozhodčí paní Bc. Zuzana Mikolková – Betinská ze Slovenska.

2. Schváleno zakoupení nových stanů na klubové a speciální výstavy. Zajistí př. Vaníčková.

3. Diskuze – příprava členské schůze, bonitací, výstav, Zpravodaj aj.

4. Př. Knobová se odvolala proti výsledkům bonitace u fen Arrow Black Tarja PomPom‘s Dream a Monika Crystal Gem ze dne 16.02.2019. Možnost rebonitace byla stanovena v pátek dne 24.5.2019 v 17 hod. na bonitaci ve Zbraslavi.

5. Př. Romana Šátková je tímto předvolána k vysvětlení svého případu na jednání Výboru v pátek 24.05.2019 v 18 hod. ve Zbraslavi. V případě neúčasti může být rozhodnuto bez její přítomnosti.

6. Nechtěné krytí u př. Hany Toulové (Chérie Boheme) dne 19.02.2019, fena Way to My Heart Chérie Boheme (TČ), pes Aljen‘s Guliver Of Pompadour (MČ). Nařízena parentita štěňat. Výbor KCHŠ souhlasí s vydáním PP pro tento vrh, splní-li chovatel všechny podmínky.

7. Něchtěné krytí u př. Stanislava Koláčka (Hvězda Rajhradu) dne 17.03.2019, fena Jolly Jane Hvězda Rajhradu, pes Amadeo iz Yasnopolyanskogo Dvortsa. Fena měla mít pauzu po vrhu se čtyřmi zapsanými štěňaty. Chovatel zaplatí pokutu dle ceníku. Nařízena parentita štěňat. Výbor KCHŠ souhlasí s vydáním PP pro tento vrh, splní-li chovatel všechny podmínky.

8. Př. Hana Brzobohatá žádá prodloužení chovnosti na fenu Jan-Shars Pom Toy Yarra. Fena měla 4 vrhy, tj. 11 potomků. Schváleno na 1 krytí a dle podmínek ČMKU.

9. Předložena nová tabulka pro český Ranking. Bude zároveň platná i pro Interranking. Schváleno.

10. Volební komise: Stanislava Bogdanová (předseda), Renata Bezděkovská, Robert Žák.

11. Ke dni 28.3.2019 máme 288 členů.
Noví členové: Nedvědová Petra, Kodýtková Romana, Fecková Jitka, Hejnová Ludmila, Volfová Iveta, Jabůrková Dagmar, Gločeková Lenka, Horák Dalibor, Kopernická Kristýna DiS., Petříčková Anna, Machová Nina, Musilová Lucie, Machová Kiml Milena, Jan Kechová Renata.

Ukončeno v 9:51 hod.
Další schůze Výboru KCHŠ proběhne 24.05.2019 ve Zbraslavi od 18.00.
Zapsala Jaroslava Smištíková