• I nadále je možné zasílat dokumenty elektronicky (čitelně ofocené), pokud Vám tato forma vyhovuje.
     
  • Pro chovatele: Pokyny pro odchov štěňat a veškeré nejdůležitější informace a formuláře
  • Návod: Jak na to - DNA profil - Výsledky do databáze zašlete jej na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
     
  • Pro budoucí majitele: Jak si vybrat štěňátko s průkazem původu

 

Vyšetření luxace patelly při SV Zbraslav 2015

Vážení přátelé,
dne 16.5.2015 pozval KCHŠ na bonitaci a SV Zbraslav akreditovaného posuzovatele luxace patelly, MVDr. Jindřicha Nešpora. Cena vyšetření je 550 Kč. Prosíme zájemce o vyšetření, aby se předem přihlásili na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Sleva na bonitaci pro psa vyšetřeného na luxaci patelly: Absolvujete-li bonitaci již v pátek 15.5. a vyšetření v sobotu 16.5., máte tentokrát nárok požádat o slevu 100 Kč i zpětně.

Pozn.: Po 21. 2. 2015 je toto vyšetření povinné pro nově uchovněné německé špice v rázu trpasličí / pomeranian, malý a střední (rozhodnutí Výroční členské schůze). Tato pozvánka bude i součástí vstupních listů na SV.


Přihláška na vyšetření luxace patelly dne 16.5.2015 ve Zbraslavi u Brna
(Doplňte údaje a zašlete tento text spolu s kopií PP na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

Jméno psa:
Velikostní ráz:
Pohlaví:
Datum narození:
Číslo čipu nebo tetování - musí být otištěno v PP:
Jméno a úplná adresa majitele, včetně PSČ, uvedená v PP: