• I nadále je možné zasílat dokumenty elektronicky (čitelně ofocené), pokud Vám tato forma vyhovuje.
     
  • Pro chovatele: Pokyny pro odchov štěňat a veškeré nejdůležitější informace a formuláře
  • Návod: Jak na to - DNA profil - Výsledky do databáze zašlete jej na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
     
  • Pro budoucí majitele: Jak si vybrat štěňátko s průkazem původu

 

Zpráva jednatelky KCHŠ za rok 2015

Zpráva jednatelky KCHŠ za rok 2015

Mimořádná členská schůze KCHŠ dne 21.02.2016 v Praze
Mgr. Kristina Vaníčková


Vážení členové KCHŠ,

Dovolte, abych Vás přivítala i já na členské schůzi.

Rok 2015 byl pro klub dost významný. Díky novému obč.zákoníku se změnilo jméno a právní forma klubu. Dále byly  provedeny změny i v oblasti chovu, ale o tom více až poradci chovu, kterým bych ráda touto cestou poděkovala za jejich poctivou práci.

Každá změna, která je zásadní, a je jedno jestli je to v chovu či v organizační struktuře klubu, je prostě změna a teprve čas ukáže, jak moc byla prospěšná. Proto hodnotit a kritizovat něco hned, aniž by to mělo nějakou výpovědní hodnotu, není rozumné.

Loňský rok pořádal KCHŠ po dlouhé době zájezd na SV do Milána, kde nás reprezentovalo více než dvě desítky špiců a to velmi úspěšně. I letošní rok bychom Vám podobnou akci nabídli a to v podobě zájezdu na EVP v Bruselu, ale o tom více až při diskuzi.

Letošní rok, rok 2016 bude volební. Proto bych ráda touto cestou oslovila všechny členy, kteří by měli skutečně  chuť pracovat pro klub, ať neváhají podat svou kandidátku do voleb. Ono je totiž velice jednoduché něco říct, něco někam napsat a kritizovat práci druhých. Proto se teď nabízí šance všem, aby se ukázali a dotáhli své postoje a myšlenky do konce.

Do tohoto roku bych Vám všem přála vše nejlepší, ať se Vám daří jak po chovatelské stránce, tak i  po stránce osobní, protože šťastný a spokojený majitel psa má jen samé šťastné a spokojené pejsky a to by měl být přece jeden z hlavních cílů každého z nás.